Kamal Hathamauna Blyborg

Hej!

Jag heter Kamal Hathamuna Blyborg, och född i Sri Lanka där den svenska sommaren finns hela året om. På mitt språk betyder ”Kamal” Lotus Blomma.

Jag kom till Sverige 2007 för att anknyta till min make, och lärde mig språket, och integrerade mig till svenska samhället, och jag lyckades. Engagemang och viljan har hjälpt mig mycket i den strävan.

Jag fick förfrågan om att bli att kontaktperson till invandrare i Eslövs kommun. Jag började som familjepedagog, och det expanderade vidare till andra verksamheter i kommunen. Jag är också begravningsombud och vigselförrättare I kommunen.

De svårigheter som jag hade i början, är det som jag försöker visa för de som kommer hit från andra länder. Utanförskap är det som skapar problem i samhället. Alla människor är lika under samma förutsättningar, så låt oss arbeta för ett samhälle där alla trivs och mår bra.

Jag engagerar mig mycket, och brinner för frågor kring kvinnor. Det vi kallar ambitioner, jämlikhet, jämställdhet och framtidstro.

Jag valdes 2010 till ledamot i Kultur och Fritidsnämnden. Sedan i höstas är jag invald till kommunfullmäktige som ersättare. Bara ni väljare kan ge mig chansen att lyckas och gå vidare med det arbetet som jag utför idag, genom att rösta på Socialdemokraterna i kommunalvalet, kryssa för Kamal Hathamuna Blyborg – nummer 20 i kommunalvalsedeln. 

facebook Twitter Email